Skip to content

Бунгала под наем

Къмпинг Атлиман предлага бунгала под наем само на няколко метра от плажа. Бунгалата са с 4 легла без собствен санитарен възел. Пред всяко бунгало има голяма веранда с масичка и пейки. На територията на къмпинга има множество барбекюта, оборудвана къмпинг кухня, барбекю зони, детска площадка и модерни санитарни помещения. Къмпингът разполага с всичко необходимо за една пълноценна и хубава почивка за семейства и приятели.

БУНГАЛО Б1

БУНГАЛО Б2

На територията на къмпинга има множество барбекюта, оборудвана къмпинг кухня, барбекю зони, детска площадка и модерни санитарни помещения. Къмпингът разполага с всичко необходимо за една пълноценна и хубава почивка за семейства и приятели.

– Бунгалата се наемат , но без предоставяне на чаршафи и кърпи за баня.

– Не се предоставят консумативи за кухня и баня (почистващи препарати).

– Домашните любимци са разрешени, но при определени условия.

– Не оставяйте работещи електрически и газови уреди, когато се намирате извън мястото за настаняване.

– За всякакви липси и повреди се заплаща съответната глоба.

  • Настаняване след 13:00 часа
  • Освобождаване на бунгало до 12:00 часа

Стандартни записвания

Капаро в размер на 50% от общата дължима сума за целия престой при резервация, в срок от 3 (три) работни дни след потвърждение от  страна на “Къмпинг Атлиман”, че парцела/бунгалото може да бъде нает/о.

Останалите 50% се заплащат минимум 21 /двадесет и един/ работни дни преди датата на настаняване в къмпинга, задължително преди настаняване.

В случай на анулиране на резервацията, сумата от авансовото плащане не се възстановява.