КЪМПИНГ АТЛИМАН

Изживейте едно незабравимо лято в един от най-добрите къмпинги в България

Добре дошли!

Къмпинг Атлиман се намира на 1 километър северно от град Китен, само на 30 метра от прекрасния плаж на залива Атлиман. Един от най-предпочитаните къмпинги в България на морето. Плажът е разположен на красив залив в северната част на Китен, заобиколен от гориста растителност, която дарява прохлада през летните горещи дни. Пясъкът е мек и златист, а морето е с топла и кристална вода. В залива рядко има вълнение, което го прави изключително благоприятен.

За нас

Къмпингът се намира в град Китен и е изцяло обновен и официално отворен за посещения през юни 2018 г.  Общата му площ  е 14 дка и разполага със 150 места за палатки, кемпери и каравани, които се намират под гъстата сянка на дърветата, на няколко метра от морето.  До всяко къмпинг място има електричество. Къмпинг Атлиман разполага с две  новопостроени модерни сгради със санитарен възел и душ. Умивалниците са в общата част на помещенията. На фасадата на всяка от двете сгради има външни душове за след плаж и мивки за миене на съдове. Обособено е отделно помещение с перална машина. Към къмпинга функционира добре зареден магазин за хранителни стоки.

Разполагането на каравани на територията на къмпинга e от 9:00 до 16:30 часа. Освобождаването на парцела/бунгалото до 12:00 часа

Приемаме резервации  от  9:00 до 17:00 ч. на телефони:

0899 195 566; 0899 194 661

Отлична локация

Само на няколко метра от прекрасния плаж на залива Атлиман и на един километър от Китен.

За семейства с деца

На територията на къмпинга има детска площадка с пясъчник и пързалка.

Чист въздух и спокoйствие

Заобиколен от гориста растителност, която дарява прохлада и свежест през горещите дни.

Подарете си едно незабравимо лято!

Насладете се на спокойствие, прохлада под гъста сянка и усетете полъха на морския бриз в къмпинг Атлиман. Изживейте незабравими моменти в едно от най-красивите кътчета на България.  Заредете се с положителни емоции и добро настроение, а за всичко останало ще се погрижим ние:)